Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Dit zijn de meest gestelde vragen

Wanneer je een nieuwe website wilt laten maken of je wilt jouw huidige website aan laten passen komen er waarschijnlijk heel veel vragen in je hoofd naar boven. Hieronder staan de meest gestelde vragen aan mij als webdesigner. Misschien staat jouw vraag erbij en vind jij hieronder het antwoord.

Wat kost een website?

Elke website is uniek. Door maatwerk te combineren met standaard oplossingen in WordPress zorg ik ervoor dat jouw nieuwe website betaalbaar blijft. Je hebt al een nieuwe website vanaf € 299,-. of  Website leasen vanaf 33 p/m All-in 

Wat is WordPress?

WordPress is het meest populaire systeem ter wereld voor het bouwen en onderhouden van websites. Met WordPress kun je eenvoudig zelf pagina’s vullen met teksten, foto’s of video’s. Het is zeer gebruiksvriendelijk.
g

Kun je ook een bestaande website aanpassen?

Is jouw website nog bij de tijd? Of is hij duidelijk verouderd? Ik kan jouw WordPress website aanpassen aan de huidige tijd. Daardoor zal hij gebruiksvriendelijker zijn, sneller laden en responsive zijn, dat wil zeggen dat hij automatisch meeschaalt op desktop, laptop en mobiel. Ook kan ik ervoor zorgen dat hij beter gevonden wordt door de zoekmachines

Kan ik zelf een WordPress website maken?

Is het mogelijk om zonder enige ervaring op websitegebied zelf een WordPress website te maken? Mijn antwoord op deze vraag is simpel: ja dat is mogelijk. Maar is het ook verstandig? Het maken van een website is niet ingewikkeld of bijzonder moeilijk. Het kost alleen heel erg veel tijd om je er goed in te verdiepen. En kun je die tijd dan niet beter in andere zaken steken?
k

Kan ik mijn website zelf bijhouden?

Ik bouw jouw website met WordPress. Een WordPress website is erg gebruiksvriendelijk, je kunt hem gemakkelijk zelf onderhouden. Het aanpassen van teksten, foto’s of een blog is eenvoudig. Heb jij hier liever geen omkijken naar, dan kan ik het onderhoud natuurlijk ook voor jou doen.
nieuwe website vanaf € 299,-. of  Website leasen vanaf 33 p/m All-in 

Is de nieuwe website ook goed te zien op mobiel?

Ik ben gespecialiseerd in het bouwen van professionele websites met WordPress. Dit is het meest gebruiksvriendelijke platform voor websites. Jouw nieuwe WordPress website zal zich probleemloos aanpassen op tablets en smartphones en is geoptimaliseerd voor alle zoekmachines.

Kun jij ook een logo ontwerpen?

Ik kan voor jou een uniek logo ontwerpen passend in de kleur en stijl van jouw bedrijf. Ik zorg ervoor dat jij gezien wordt en indruk maakt.

Kun jij ook een nieuwe huisstijl ontwerpen?

Heb jij al nagedacht over jouw huisstijl? Past deze nog bij jouw bedrijf? Als je herkenbaar wilt zijn voor jouw klanten is het belangrijk dezelfde uitstraling te hebben voor al jouw uitingen naar buiten. Het logo wordt op een creatieve manier doorgevoerd in een visitekaartje, briefpapier en website.
j

Kan ik zelf teksten aanpassen op mijn website?

Ik bouw jouw website met WordPress. Een WordPress website is erg gebruiksvriendelijk, je kunt hem gemakkelijk zelf onderhouden. Het aanpassen van teksten is erg eenvoudig. Heb jij hier liever geen omkijken naar, dan kan ik het onderhoud natuurlijk ook voor jou doen.
t

Stond jouw vraag er niet bij?

Helaas stond jouw vraag er niet tussen.
Stel hem hier en ik geef je zo snel mogelijk antwoord.

GRATIS eerste ontwerp

Ontvang kosteloos een gratis eerste ontwerp. Ben je niet tevreden? Geen enkel probleem, u zit bij een eerste ontwerp nog nergens aan vast.
R

Al 10 jaar ervaring met webdesign

Met ruim 10 jaar ervaring heeft de webdesigner van ASLY een goede basis om uw website of webshop te ontwerpen.

Zelf de website beheren

Uw nieuwe website bouwen wij in WordPress. WordPress is zeer gebruiksvriendelijk en daardoor goed zelf te beheren!

Eerlijke prijzen

Wij snappen dat u als ondernemer in Tilburg geen kapitalen uit wilt geven aan uw nieuwe website. Daarom bieden wij een basis website aan tegen een eerlijke prijs.

Jong & Flexibel bedrijf

ASLY is een jong en flexibel webbureau. Dit betekent dat wij snel schakelen en graag een stapje verder gaan voor onze klanten.

Z

Klant is koning

Bij ons staat de klant altijd centraal. Wij luisteren écht naar uw wensen en helpen u om uw online doelen te behalen. Zo bereiken we samen de beste kwaliteit.

Waar kunnen wij u nog meer mee helpen?

Wij leveren het complete plaatje. Zo kunt u bij ons naast webdesign ook terecht voor: Webhosting, WordPress Helpdesk, Zoekmachine optimalisatie (SEO) en Grafisch design. Neem contact met ons op. Dan bespreken we de mogelijkheden.
Diensten

webdesign

Waarom webdesign zo belangrijk is

Vroeger v.s. Nu

Goed webdesign kan een website zowel maken of breken. Vroeger was de website van een bedrijf enkel een visitekaartje. Online is in de loop der tijd meer en meer ontwikkeld. Met de opkomst van e-commerce en Google is de website een echt marketingkanaal geworden.
Hierdoor is het hebben van een goede website onmisbaar geworden.

Goed webdesign = hogere conversie

Goed webdesign zorgt voor meer klanten. Wie meer klanten wil krijgen via zijn of haar website heeft goed webdesign nodig. Met goed webdesign nodigt u de bezoeker uit. Zo kunt u een bezoeker verleiden om contact op te nemen of te abonneren op uw nieuwsbrief.