Website leasen

Voor veel mensen is het een nog nieuw en onbekend idee: een website leasen. Maar dit unieke concept wordt steeds populairder. Benieuwd hoe het precies werkt en of het ook iets voor jou is? Lees dan snel verder.

Website leasen: een slimme oplossing, zeker nu!

Zeker nu net Coronavirus om zich heen grijpt is het nog belangrijker om online aanwezig te zijn. Je komt makkelijker met je klanten in contact, én een website levert je ook nog eens nieuwe klanten en meer omzet op.

Maar hoge kosten om die website te laten maken? Daar zit je waarschijnlijk nu niet op te wachten.

Nu ben je bij ASLY nooit echt duur uit dankzij onze aantrekkelijke maatprijzen. Maar alles in één keer betalen, kan toch een flinke investering zijn. Gelukkig kan het ook slimmer!
Alle website die wij maken worden gemaakt met het CMS WordPress. WordPress is een relatief eenvoudig programma (CMS) waarmee websites kunnen worden gemaakt. Het is erg visueel ingericht en onderscheidt zich op gebruiksgemak. WordPress is het meest gebruikte CMS te wereld.

U kunt heel eenvoudig zelf uw website beheren en, mocht u dat willen, zelf paginas toevoegen aan de website. Wij maken de website inclusief alle functies.

Bereken lease plan

Lease al vanaf:
€33,- pm all-in

• Incl: 8 pagina’s
• Incl: hosting en domeinnaam
• Incl: gemakkelijk CMS (zelf aanpassen van je site)
• Incl: SSL-certificaat
• Incl: eigen mailbox

*Eenmalige vooruitbetaling: €300,-

Voor wie is website leasen geschikt?

Voor wie is website leasen geschikt?

Als startende ondernemer heb je al meer dan genoeg kosten. Je wilt gewoon lekker starten met je bedrijf zonder te veel investeringen te doen. Dat kan met het leasen van een website. Zo ben je snel en betaalbaar online.

Als je een idee of tijdelijk project hebt

Leasen is ook handig als je een business-idee hebt dat je uit wilt proberen. Of als je een tijdelijk project hebt dat je online wilt zetten. Met leasen beperk je de kosten van een website. Snel aan de slag met je idee of project en toch betaalbaar.

Als je de kosten wilt spreiden

Niet iedereen wil de kosten voor een website in één keer op tafel leggen. Leasen is betaalbaar en flexibel. Een slimme oplossing als je de kosten van je website wilt spreiden.

De voordelen van een website leasen

N

Een vaste lage prijs

Een forse investering vooraf hoeft niet meer. Maak je niet langer zorgen over de kosten. Gewoon snel je website online voor een vast bedrag per maand. Slim, handig en betaalbaar.

Alle voordelen van ASLY Webdesign

Met website leasen heb jealle voordelen van een website van ASLY Webdesign. Snelle hosting, makkelijk zelf bij te houden, een fris en mooi design en natuurlijk de persoonlijke aandacht die iedere klant van ons mag ontvangen. En dat tegen een vast bedrag per maand.

Aan de slag

Met website leasen

Een vaste, lage prijs

Snel en betaalbaar online

Mooi en fris design

Eenvoudig zelf je website aanpassen

Snelle hosting

Een effectieve website voor online resultaat

Ja, ik start met leasen!

Aan de slag

Met website leasen

Een vaste, lage prijs

Snel en betaalbaar online

Mooi en fris design

Eenvoudig zelf je website aanpassen

Snelle hosting

Een effectieve website voor online resultaat

Ja, ik start met leasen!